Adata UC350 32GB Pendrive USB 3.1, USB Type-C (100Mb/S)

Az ADATA bemutatja az új generációs kettős szabványú UC350 flash meghajtót, amely jelentős előrelépést jelent, az adatok kényelmében és teljesítményében.

Az új generációs pendrive kettős szabványú csatlakozóval ellátott. Az egyik végén egy hagyományos, míg a másik végén egy Type-C típusú USB csatlakozóval van ellátva. Az UC350 igazi univerzális hozzáférést biztosít a MacBooks, PC, iOS, és Android készülékek számára.

A pendrive rendkívül kompakt és ultragyors. Másoljunk fájlokat, videókat, fotókat, vagy bármilyen egyéb tartalmat Mac OS, Windows, Android és iOS eszközök között kényelmesen és gyorsan. Az UC350 az USB 3.1 szabványnak köszönhetően kiemelkedő teljesítményt nyújt. Akár 100 MB/s olvasási és 30MB/s írási sebesség is elérhető, ami kétszerese egy USB 3.0 szabványú terméknek.

A termék teljes mértékben kompatibilis az USB 2.0 és az USB 3.0 eszközökkel is. Okos eszközeink tárhelyét is bővíteni tudjuk a 32 GB-os pendrive kapacitásával. Nincs szükség több Flash meghajtó vásárlására hiszen ez az eszköz szinte mindent igényt kielégít.

A pendrive igazán stílusos és finom eleganciát képvisel. Tartós és megbízható működés jellemzi, legyen szó otthoni vagy akár üzleti használatról. Vásárolja meg most ezt az egyedi és elegáns pendrive-ot, az xxldvd.eu webáruházban!