SanDisk Cruzer Glide 64GB Pendrive USB 2.0

A Cruzer Glide USB Flash Drive könnyű és biztonságos módja a legfontosabb fájlok megosztására, mozgatására és biztonságos mentésére.

A kompakt kialakítású, visszahúzható USB csatlakozóval ez a flash meghajtó olyan adatfelhasználók számára ideális, akik kedvelik az egyszerű és hordozható pendrie-okat. Az USB meghajtó karcsú, korszerű kialakítású és vonzó fekete és piros színsémával rendelkezik.

Az pendrive USB csatlakozója a csúszka húzásával visszahúzódik, és védi a meghajtót amikor az nincsen használatban. A Cruzer Glide USB meghajtó lehetővé teszi, hogy magával hordja kedvenc adatait. HD videókat, zenei könyvtárat, fotóalbumot és egyéb fontos adatokat tudunk tárolni, megosztani és szállítani a pendrive segítségével.

A fájlok meghajtóra való átviteléhez csatlakoztassa a meghajtót a számítógép USB portjához, és húzza a kívánt fájlokat a meghajtó mappájába. Nincs szükség további szoftverekre vagy illesztőprogramokra, azonnal megkezdhető a fájlok átvitele, biztonságos mentése.

Az előre telepített SanDisk SecureAccess program segítségével létrehozhat egy jelszóval védett mappát az igazán fontos fájlok számára. A pendrive 128 bites AES titkosítással ellátott, a tökéletes biztonság érdekében.

A SanDisk Cruzer Glide 64GB-os kapacitással rendelkező pendrive, megvásárolható az xxldvd.eu webáruházban 9.937,-Ft. /db áron!