SanDisk Ultra Dual Drive M3.0 128GB Pendrive OTG – USB 3.0 + Micro USB – Android Telefonokhoz, Tabletekhez

A SanDisk Ultra Dual Drive segítségével, a számunkra fontos adattartalom egyszerűen átvihető a telefonról a számítógépre.

A termék az egyik végén egy MicroUSB csatlakozóval, a másik végén pedig egy USB 3.0 csatlakozóval rendelkezik. Így könnyedén mozgathatjuk a tartalmakat a készülékein között, például egy Androidos okostelefonról vagy táblagépről a laptopra vagy számítógépre.

Az USB 3.0 csatlakozó nagy teljesítményű, és visszafelé kompatibilis az USB 2.0 szabvánnyal. A SanDisk Ultra Dual Drive, kompatibilis az OTG (On The Go) USB támogatással ellátott Android okostelefonokkal és tabletekkel. Gyorsan feltudja szabadítani okostelefonja tárhelyét, hogy aztán még több videót és képet tudjon készíteni. További jellemzők: SanDisk Memory Zone alkalmazás a könnyű fájlkezelés érdekében. Nagy sebességű fájlok átvitele akár 150 MB/s olvasási sebességgel.

A csomag tartalma 1db SANDISK ULTRA DUAL DRIVE M3.0 16GB-os PENDRIVE OTG – USB 3.0 + MICRO USB – ANDROID TELEFONOKHOZ, TABLETEKHEZ, fekete-szürke színben. A termék megvásárolható az xxldvd.eu webáruházban.