SanDisk Ultra USB Type-C 64GB Pendrive (150 Mb/S)

Könnyedén szabadítson fel tárhelyet okostelefonján vagy másoljon gyorsan fájlokat az eszközei között, a SanDisk Ultra USB Type-C pendrive segítségével!

A reverzibilis Ultra Type- C csatlakozóval és a hagyományos USB csatlakozóval a pendrive segítségével gyorsan és egyszerűen átviheti a fájlokat okostelefonok, táblagépek és számítógépek között. A SanDisk Ultra Dual USB C-típusú pendrive, a tökéletes összekötő kapocs az új USB Type-C eszköz és a hagyományos USB portok között.

Speciálisan az új generációs eszközökhöz tervezték az USB Type-C pendrive-ot. Fájlokat másolhatunk akár 150 MB/s sebességgel. A Google Play áruházból elérhető a SanDisk Memória Zone alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen helyen elérje, megtekintse és biztonsági másolatot készítsen a telefon memóriájából. Automatikusan áthelyezheti a fájlokat a készülékről a meghajtóra, hogy felszabadítsa készüléke tárhelyét. A termék USB csatlakozófejét ha nem használjuk, akkor visszahúzató a házba, így nem sérülnek az adataink.

A SanDisk Ultra Type-C 64GB-os kapacitással rendelkező pendrive, megvásárolható az xxldvd.eu webáruházban 13.701,-Ft. /db áron.